Gro Randi Frøyland
Haugesund, Rogaland
post@grorandifroyland.no
Sertifiseringer
 

Vi i Norwex mener at alle hjem skal være et miljøtrygt sted. Det er derfor vi alltid streber etter å utvikle effektive produkter som samtidig bidrar til å redusere bruken av kjemikalier i hjemmet ditt.

Det er ikke bare mikrofiberproduktene som bidrar til å redusere bruken av kjemikalier, faktisk bidrar alle våre produkter til dette. Rengjøringsproduktene inneholder naturlige plantebaserte ingredienser i stedet for skadelige kjemikalier. Ved å benytte enzym-baserte formler gir disse rengjøringsproduktene en god rengjøringseffekt.

Vi tilbyr også økologisk sertifiserte personlig pleieprodukter. Flere av disse produktene er sertifisert gjennom uavhengige sertifiseringsorganisasjoner som EcoCert, BDIH, EcoGruppo og NaTrue som garanterer at ingrediensene kommer fra fornybare kilder og at de utvikles gjennom miljøvennlige prosesser.

Produktsertifiseringer

EcoGruppo og NaTrue

Norwex Timeless Natural Hand Cleaner og Norwex Timeless Relaxation Rescue Gel er sertifisert av to høyt ansette sertifiseringsorganisasjoner, EcoGruppo og NaTrue.

EcoCosmetica-EcoGruppo

EcoGruppo er en italiensk sertifiseringsorganisasjon som garanterer at produktene er laget med rene råvarer fra økologisk jordbruk. EcoGruppo bidrar til en bærekraftig prosess i alle ledd, fra jordbruk til produksjon og helt frem til sluttbruker. Dette garanterer at produktene ikke inneholder ioniserende stråling og GMO samt plantevernmidler og syntetiske stoffer. EcoGruppo sikrer at alle ingredienser og produksjonsprosesser gjenspeiler deres sertifiseringskrav.
Organic Personal Care

NaTrue er en internasjonal ideell organisasjon som som fremmer økologisk jorbruk og handlinger for å beskytte det biologiske mangfoldet. Sertifiseringen innebærer at produktene har følgende egenskaper:

  • Naturlige og organiske ingredienser
  • Miljøvennlige produksjonsprosesser og -metoder
  • Ingen syntetiske fargestoffer eller syntetiske parfymer
  • Ingen petroleumsbaserte produkter
  • Ingen GMO (genmodifisering)
  • Ingen bestråling av sluttproduktet eller botaniske ingredienser